Vuggestuestart:

Vi har en månedlig dag, hvor interesserede kan besøge vuggestuen og få en rundvisning samt høre kort om vores pædagogiske værdier. Det er den sidste torsdag i hver måned.

Når I har fået plads i vuggestue, ringer I til os, og vi aftaler et indledende møde. På dette møde taler vi om:
  • Vuggestuens pædagogiske værdier og praksis
  • I fortæller om jeres barn, herunder trivsel, søvn og mad m.v.
  • Vi aftaler barnets start og den første tid i vuggestuen. 
Forældresamarbejde:

Vi vægter en god dialog omkring barnets trivsel og udvikling højt. Vi prioriterer den daglige kontakt , da den er grundlaget for samarbejdet om barnet og forudsætningen for at vi kan skabe de bedste rammer for barnet. 

I barnets vuggestuetid vil vi tilbyde cirka tre samtaler, hvor vi taler om barnets trivsel og udvikling i vuggestuen. Møderne vil typisk ligge 3-6 måneder efter vuggestuestart, midtvejs samt af cirka tre måneder før børnehavestart.
 

Nyttige oplysninger:

I vuggestuen tager vi alle skoene af ved indgangen til vuggestuen. Dette for at sikre, at børnene færdes i et rent miljø. 

Aflevering kan foeregå frem til kl. 9.30. Herefter er vi igang med dagens planlagte pædagogiske aktiviteter. Skal barnets sove formiddagslur i vuggestuen, skal barnet være mødt senest 8.30.

Har dit barn fridag, er syg eller kommer I senere end aftalt, ring da venligst inden kl. 9.30 og giv os besked.

Ved aflevering/ afhentning af dit barn skal du altid henvende dig til en af vuggestuens medarbejdere, således at vi ved at barnet er ankommet/afhentet ligesom der kan være vigtige beskeder fra mearbejderne til forældrene omkring barnet.   

© Vuggestuen Angolavej 15   ·   2770 Kastrup   ·   Telefon: 3076 0467
Vuggestuens hjemmesiden er programmeret og opbygget af Dansk Informations Service, med Design og layout fra WAOdesign.