Naturen og naturfænomener:

Det er vores mål at understøtte børnenes naturvidenskabelige læring og at skabe rammer, hvor børnene kan opleve glæde ved at være, lege og lære og eksperimentere i naturen.

Vi indtager legepladsen i alt slags vejr, hvor børnene oplever årstidernes skiften, vejr og vind, varme kulde, hede og frost, spiring, blomstring og løvfald. Vi vil give børnene et kendskab til de muligheder året bringer. Om foråret planter og sår vi og børnene oplever processen fra jord til bord. Om sommeren dyrker vi krydderurter, nyder blomsterne og deres duft og laver hyldeblomstsaft. Efteråret spiser og eksperimenterer vi med æblets mange anvendelsesmuligheder.

Vi arbejder tematisk med naturen og det er vores mål at stimulere til nysgerrighed overfor det rige dyre- og planteliv, som omgiver os.

Vi følger i perioder naturens dyreliv ved at have fokus på dyr og insekter på legepladsen. Samtidig ønsker vi at stimulere til indsigt og viden gennem projekter som f.eks. fra ”æg til høne” samt ”mus og museunger”, og haletudser. Børnene får her indsigt og viden om det de aktuelle dyr gennem iagttagelse, berøring, ved at føle og passe og pleje af dyrene.

© Vuggestuen Angolavej 15   ·   2770 Kastrup   ·   Telefon: 3076 0467
Vuggestuens hjemmesiden er programmeret og opbygget af Dansk Informations Service, med Design og layout fra WAOdesign.